منو
X

تصویر
بهروز احسن
متخصص مغز و اعصاب
(4)
آمار این متخصص
(4) رای
0%

دقت

0%

مفید بودن

80%

دانش و مهارت

0%

رفتار بالینی

40%

وقت شناسی

50%

هزینه اقتصادی

توضیحات پروفایل
  

من دکتر بهروز احسن هستم، متخصص بیماری های مغز و اعصاب (شماره نظام پزشکی: ۳۶۰۶۷)، و هم چنین استادیار و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان (گروه نورولوژی، دانشکده پزشکی).
تا به امروز فعالیت های بسیاری در زمینه های آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی، مشاوره ای، … داشته ام، از جمله نگارش مقاله های علمی و چاپ این آثار در مجله های معتبر داخلی و خارجی، شرکت در همایش های ملی و بین المللی مختلف و ارائه ی مقاله در این همایش ها، مشارکت در چند طرح تحقیقاتی هم به عنوان محقق و هم همکار، مشاوره و راهنمایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای انجام پایان نامه های تحصیلی، و غیره.
هم چنین تا کنون به عنوان یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب (نورولوژیست)، اقدامات مراقبتی، تشخیصی و درمانی بسیاری داشته ام.
وظیفه ی اصلی من، در قدم اول اخذ شرح حال مراجعین، سپس انجام معاینات بالینی لازم و تجویز آزمایش های پاراکلینیکی برای بررسی دقیق تر سیستم عصبی آنها، و در نهایت تشخیص و درمان بیماری های شایع مغز و اعصاب با بهره گیری از مناسب ترین روش های درمانی و توانبخشی است. لازم به ذکر است که متخصصان مغز و اعصاب از روش های درمانی دارویی برای بهبود عارضه های سیستم عصبی کمک می گیرند و در مورد بیماری هایی که نیاز به جراحی داشته باشد، بیمار باید جهت ادامه روند بررسی و درمان به یک متخصص جراحی مغز و اعصاب ارجاع شود.
از میان بیماری های مغز و اعصاب که تشخیص و درمان آن بر عهده ی ما متخصصان مغز و اعصاب است می توان اشاره ای داشت به: بیماری های خود ایمنی عصبی مانند ام اس، عفونت مغزی (مننژیت)، میگرن، سردردهای خوشه ای و عصبی، بیماری صرع و تشنج، بیماری های عصبی- عضلانی مانند میوپاتی، اختلالات حافظه (آلزامیر، زوال عقل، …)، بیماری های حرکتی مانند پارکینسون و دیستونی، سکته مغزی، اختلالات هوشیاری، اختلال در وضعیت خواب (فلج خواب، خواب پریشی، بی خوابی)، بیماری آتاکسی، و غیره.
افراد بسیاری را تا کنون پذیرش و ویزیت کرده ام که به این بیماری ها و اختلالات مبتلا بوده اند، که با شروع به موقع درمان، روند بیماری شان کنترل، و رفته رفته بهبود پیدا کرده اند. البته باید یادآور شد که در حال حاضر برای برخی از عارضه های سیستم عصبی درمان قطعی وجود نداشته و تنها با استفاده از دارو و بهره مندی از راهکارهای توانبخشی مختلف می توان از پیشرفت بیماری جلوگیری کرد.
قابل توجه هموطنان عزیز، بروز بیماری های سیستم عصبی گاها می توانند باعث تغییراتی در قسمت های مختلف بدن فرد بیمار از جمله وضعیت حافظه، سطح هوشیاری، بینایی، شنوایی، وضعیت گفتاری، سایر اندام ها و عضلات، عملکرد و رفتار او، … شوند. این علائم می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، هم چنین نوع و شدت بیماری روی بروز علائم اثر گذار هستند.
در حال حاضر بنده روزهای شنبه تا چهارشنبه را از ساعت ۱۵:۳۰ در مطب شخصی خود حضور دارم، در صورت نیاز به ارتباط با من می توانید در این روزها با هماهنگی قبلی به مطب مراجعه داشته باشید. راه های ارتباطی با مطب نیز در این صفحه درج شده، برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن مندرج در این صفحه تماس حاصل فرمایید.

مشخصات
  • جنسیت مرد
  • وابسته به کلینیک
  • تجارب / مهارت ها نگارش مقاله های علمی با همکاری تعدادی از اساتید دانشگاه و انتشار این آثار در ژورنال های علمی- پژوهشی معتبر از جمله مقاله (Seizure Prevalence and Its Related Factors in Tramadol In-toxication; a Brief Report) چاپ شده در Archives of Academic Emergency Medicine در سال 2019، مقاله (Evaluation of antiepileptic drugs in pregnant women and fetal and neonatal complications in Kurdistan province 2011-2014) منتشر شده در Iranian Journal of Obstetrics, Gynecology and Infertility در سال 2016، مقاله (Frequency and etiologies of acute and thunderclap headaches in Tohid hospital, Sanandaj, Iran) چاپ شده در Scientific Journal of Kurdistan University of Medical Sciences در سال 2015، مقاله (Assessment of the prevalence rate of status epilepticus and its underlying factors among adults and children) منتشر شده در Scientific Journal of Kurdistan University of Medical Sciences در سال 2013، مقاله (Tuberculoma and meningitis in a young girl: A case report) چاپ شده در American Journal of Infectious Diseases در سال 2012، مقاله (A surveillance study of antimicrobial susceptibility in 11 hospitals in Kurdistan Province) منتشر شده در African Journal of Microbiology Research در سال 2011، و...؛ مشارکت در روند انجام پایان نامه های تحصیلی دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم به عنوان استاد مشاور هم استاد راهنما از جمله پایان نامه (بررسی فراوانی عوارض داروی فینگولیمود در بیماران مولتیپل اسکلروزیس مراجعه کننده به بیمارستان توحید شهرستان سنندج در سال ۱۳۹۷) بین سال های 1397 تا 1399، و...؛ محقق اصلی و همکار اصلی چند طرح تحقیقاتی از جمله همکار اصلی طرح (بررسی جمعیت باکتری های روده و پروفایل اسید های چرب زنجیر کوتاه در نمونه مدفوع بیماران مبتلا به آلزایمر در مقایسه با گروه کنترل) در سال 1397، همکار اصلی طرح (تبیین مفهوم ارتباط بیمارمحورِ پرستار- بیمار در بخش انکولوژی بیمارستان بعثت سنندج در سال ۱۳۹۶) بین سال های 1396 تا 1397، همکار اصلی طرح (بررسی ارتباط میزان بیان miR-۹۶-۵p و miR-۷۴۳a با تعادل پرواکسیدانت- آنتی اکسیدانت در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون) در سال 1395، و...
  • دانشگاه
  • رشته تحصیلی متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی)
  • گواهینامه ها
  • پست های مدیریتی
  • مقطع تحصیلی دکترا تخصصی
  • کلمات کلیدی دکتر بهروز احسن، دکتر احسن، دکتر بهروز احسن متخصص مغز و اعصاب، دکتر بهروز احسن نورولوژیست، دکتر بهروز احسن سنندج، متخصص مغز و اعصاب سنندج
تخصص ها
  • متخصص مغز و اعصاب
تصویر
بهروز احسن
متخصص مغز و اعصاب
(4)

E-Teb.com © Copyright 2016 متخصص مغز و اعصاب. تمامی حقوق محفوظ است.

دکتر - مشاوره خانواده - پزشک - مشاوره آنلاین - شماره دکتر